Over ons

Impact Circles – Marieke

Marieke Hart

Sociaal ondernemer, oprichter Thuisafgehaald, Purpose & Impact Tribe, groepsprocessen, ‘de kracht van delen’, idealist van huis uit, berggeit, dansen, goede gesprekken, het bos, meditatie, een mooi boek, fotografie, 44 jaar, Kaatje & Evi, Utrecht.

Impact Circles – Fiene

Fiene van Loock

Sociaal ondernemer, oprichter Stichting Two Get There en Social Powerhouse, dialoogbegeleider, mensen samen brengen, kijkt naar kansen, wandelt dagelijks, Zijnsoriëntatie, individuele sessies, teambegeleider, meditatie, dansen, bijna 50.

Impact Circles – Erwin

Erwin Elling

Ondernemer met hart voor de wereld en oog voor mensen, focust op samenwerking en ontwikkeling, brengt kalmte, scherpte en creativiteit, is het liefst in het bos of bij een goed concert, 41 jaar, woonachtig op de Veluwe.

Wij geloven in de kracht van samen optrekken. Met andere sociaal ondernemers uitwisselen, sparren, spiegelen. Leren op basis van elkaars ervaring. Merken dat je niet de enige bent. Regelmatig even uit zoomen. Ontspannen en tegelijk nieuwe inspiratie opdoen.

Ons verhaal

Daar zaten we. Samen in de auto. Op weg naar een inspiratieweekend voor pioniers in de Ardennen. Allebei kapot. ‘Waarom kunnen we de komende dagen niet gewoon een beetje luieren en muziek maken bij een kampvuur?’

Eenmaal daar bleek bijna iedereen er net zo uitgeblust bij te zitten als wij. Wat gaan we allemaal ver voor het bereiken van onze sociale doelen. In dat weekend viel de term ‘gekke henkies’. Als sociaal ondernemer moet je wel een bepaalde gekte hebben om je zó in te zetten voor je missie. Tegelijk zijn gekke henkies ook nodig, anders komt er van al die mooie plannen niets terecht. Je moet alleen jezelf er niet in verliezen.

Dat weekend in de Ardennen werd het eerste zaadje voor Impact Circles geplant. In een heerlijk ontspannen setting, wisselden we ervaringen uit en laadden we weer op.

Zondag reden we opgewekt en geïnspireerd weer terug naar huis. Dat zette ons aan het denken. Marieke had eerder binnen de Purpose & Impact Tribe ook al de waarde ervaren van uitwisselen met collega ondernemers. Een paar jaar later droeg Marieke Thuisafgehaald over en hief Fiene Two Get There op wegens succes.

Sinds 2020 zijn we op een nieuwe missie: sociaal ondernemers en initiatiefnemers inspireren zichzelf serieus te nemen en te investeren in hun eigen ontwikkeling. En daarin samen op te trekken.

Om d.m.v intervisie te leren op basis van uitdagingen en ervaringen uit de praktijk. Zodat het ondernemen leuker, effectiever èn duurzamer wordt. Ook Erwin was er bij dat weekend in de Ardennen. Samen organiseren en begeleiden we Impact Circles.

v
v

Samenwerkingspartners

Impact Circles – Stichting DOEN
Impact Circles – Rabo Foundation
Impact Circles – Social Enterprise

Samenwerkingspartners

Impact Circles – Samenwerkingen