Wat we doen

Impact Circles

Intervisiegroepen

Vijf keer per jaar samenkomen met een vaste groep sociaal ondernemers. Werken met ingebrachte cases, op een mooie plek in de natuur. Ruimte om te vertragen en onderling uit te wisselen. Hoe beter je elkaar leert kennen, hoe meer je elkaar een spiegel kunt voorhouden.

v

Leiderschapsdagen

Losse dagen samen met gelijkgestemde impact ondernemers. In plaats van werken ín je onderneming, werk je zo aan je onderneming en aan je eigen leiderschap. We combineren een inhoudelijk sterk programma met ruimte om te ontspannen.

Impact Circles

Team coaching

In company sessies om onder begeleiding met je team stil te staan bij jullie vragen, dilemma’s en kracht. We zorgen voor een programma met daarin juist datgene wat het team nodig heeft om te kunnen groeien.

Wij geloven in de kracht van samen optrekken hierin. Met andere sociaal ondernemers uitwisselen, sparren, spiegelen. Leren op basis van elkaars ervaring. Merken dat je niet de enige bent. Regelmatig even uit zoomen. Ontspannen en tegelijk nieuwe inspiratie opdoen.

In alles dat we doen, vertrekken we vanuit:

Gelijkwaardigheid

Leren van elkaar op basis van ervaring uit de praktijk. Geen experts of adviseurs, maar collega’s met vergelijkbare uitdagingen.

Vertrouwelijkheid

Alles wat gezegd wordt, blijft binnen de groep. Zo ontstaat veiligheid om te delen hoe het echt met je gaat.

Openheid

We zijn mensen, geen bedrijven. Als we zelf goed in ons vel zitten, gaat ons bedrijf ook beter. Er is ruimte voor business – en persoonlijke thema’s.

Organische structuur

Onze toolkit vol effectieve methoden biedt ruimte om op natuurlijke manier de intervisie te begeleiden.

Impact Circles
Impact Circles